#couplegoals?

by - maaliskuuta 14, 2018

(varoitus: sisältää ironiaa ja ällöromantiikkaa) 

Selaan instagrammin "tutki"-sivua. Vastaan tulee valkoista taustaa vasten räpsäistyjä kokovartalo-asukuvia, ripsen pidennysten ennen-jälkeen-kuvia, vaalennettuja hiuksia ja hampaita, koiran ulkoiluttajia tyylikkäästi mätsäävissä toppavaatteissaan järven jäällä. Joku ehkä on ottanut klassikoksi muodostuneen videon itsestään vetämässä ylätaljaa selkä kameraan päin; strong, motivation ja fitnessinspiration on valittu kuvaamaan videonpätkää.

Haluan mennä syvemmälle. Selaan hästägejä pariskunnista; #relationshipgoals,# eternallove, #loveforever, #iloveusforreal, #couplegoals, #infinitylove, #love. Kuvissa ulkoista täydellisyyttä uhkivat pariskunnat maistelevat luonnollisesti täydellisesti katettua brunssipöytää sunnuntai-aamuna, ovat toistensa sylissä sängyllä niin rakastuneina (eivätkä tietenkään kiinnitä mitään huomiota kuvan kuvaajaan), suutelevat toisiaan rannalla tai auringonlaskussa. Kuvat viestivät #iternalloven lisäksi hyvää elintasobarometria kalliilla vaatteillaan ja lokaatiovalinnoillaan. Hiukset on pidennetty, hampaat vaalennettu, asut värikoodattu ja useimmat kuvat antavat salaisen viestin siitä, että täydellisissä parisuhteissa miehet pukeutuvat aina joko pukuun tai James Deania mukaillen, ja naisilla ei koskaan ole rakkauskiloja.

kuva täältä

Voi hyvä sylvi.

Mietin, minkälaista meidän elämä olisi, jos olisimme instagramin #couplegoals-pari? Ottaisimme kuvia ulkona hitaasti loskaksi ja harmaudeksi muuttuvassa katukuvassa, sillä varaa matkailuun ei todellakaan ole. Hiukset lässähtäneenä jatkuvasta pakkasen tai kosteuden määrästä, toisella on aina vähintään toinen silmä puoliksi kiinni, ja itselläni maskara valuu pitkin poskia. En ole ikinä täysin ymmärtänyt, miksi pitäisi ostaa vedenkestävät meikit.

Ehkäpä juuri näiden romanttisten ulkopussailukuvien takia?


Täydellinen #couplegoals-asuntokin pitäisi loihtia. Ostaisimme ainoastaan sellaisia laatikoita, joissa tulee lukea ulkopuolella, mitä niihin kuuluu laittaa: Bread, batteries, candless, bullshit, unpaid bills ja dildos.
Seiniä koristaisi seinätatuoinnit eli sisustustarrat, joissa vihjataan kodin yleiseen rakkauden täytteiseen ilmapiiriin kliseisillä ja hieman oksennusta suuhun tuikkaavilla fraaseilla, kuten "Love live, laugh", "Always kiss good night", "Home is where your heart is" tai "Having someone to love is family, having somewhere to go is home, having both is a blessing".
Kuka näitä keksii? Jos minä saisin tehdä oman seinätarrani, siinä lukisi luultavasti  "Fart like no one is listening, shit like you're never been hurt, have sex like nobody is waching", tai jotain vastaavaa mieltä ylentävää elämäntyyliroskaa.

Olen huono aikuinen. Tiedän sen.

Olen myös huono tyttöystävä näiden kriteerien mukaan, tiedän sen. En ota jatkuvia #ourloveisforreal-kuvia someen todistaakseni rakkauttamme ympäri universumia, saati sitten perusta tubekanavaa, jossa voimme jakaa rakkauden täyteistä sanomaa toisille pariskunnille ja erityisesti antaa vinkkejä kaikille niille sinkkuparoille, jotka vielä jostain todella onnettomasta syystä joutuvat kärsimään elämästään yksin.

Täysin surkea en kuitenkaan aikuisuus/tyttöystävähabituksessani ole, sillä löytyy meiltäkin muutama Letters- ja candles-laatikko mahdollisten tupatarkastusten varalta. Mutta niiden sisältö ei todellakaan vastaa ulkoisesti määriteltyjä kriteereitä. Näitä laatikoita luultavasti paremmin kuvaisi seuraava teksti: "sekalaista, ei ihan vielä roskaa mutta kuitenkin poissa silmistä/ asioita, joita ehkä joskus saatat tarvita jos tulee esim. naamiaiset tai tarvetta vanhalle sokeripalalle". 

Ja ne matchaavat ulkotakit, ne meiltä löytyy. Ja se kynttilälaatikko. Ja pari taulua missä lukee love sitä ja tätä ettei nyt ihan unohdu että pitää rakastaa ja rakastella.


Ehkäpä jokainen parisuhde kaipaakin pientä kliseetä ollakseen juuri hiukan överi. Koska sitähän se elämän pitäisi olla.
Ihan pikkasen överiä.

Ja ihan vähän #iternaldiarrheaa.





You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!