nainen sinä olet...

by - maaliskuuta 08, 2018

...kaunis, kun heräät aamulla tukka  pystyssä ja räkää poskella, sillä teit eilen töitä klo.23 asti illalla. Vain jotta voisit tehdä sen kaiken uudelleen taas tänään. 

...huikea, kun saat muut nauramaan pieru- ja kakkavitseillesi. On mahtavaa olla nainen, sillä myös naiset käyvät kakalla. 



...määrätietoinen, kun jaksat kerta toisensa jälkeen muistuttaa niistä likaisista sukista lattialla, astioiden tiskaamisesta ja auton lämmityksestä. Tiedät  mitä haluat, ja niin tietävät myös muutkin. 


...rohkea, kun katsot itseäsi peilistä, ja tänään päätätkin sanoa kaikken niiden haukkujen, huoritteluiden ja itsetunto-ongelmien jälkeen itsellesi  "olen kaunis, olen riittävä, olen hyvä juuri näin". 

...uskomaton, kun teet kahta työtä, kasvatat lapset ja teet kotityöt sekä terveellistä ruokaa vielä viimeisin voimin iltaisin, samalla kun yksinhuoltajia arvostellaan rankalla kädellä suomivauva24:ssa. On ihan ok olla yksin, vaikka tarvitsisikin välillä apua. 



...vaikutusvaltainen, kun uskallat nousta ylös ja sanoa mielipiteesi ääneen, oli se sitten facebookissa, twitterissä, Jodelissa tai työpaikkasi kahvihuoneessa. Meillä on ääni, ja sinä annat sen kuulua. 

...säteilevä, kun leikkaat tukkasi lyhyeksi ja värjäät sen pinkiksi, vaikka kaikki eivät siitä pitäisikään. Et välitä, mitä muut ajattelevat, koska haluat olla juuri sinä. 


...vahva, kun jaksat nauraa ja kannustaa muita, olet positiivinen ja täynnä toivoa, vaikka oletkin itse juuri menettänyt läheisesi. 

...itsenäinen, kun pukeudut juuri kuten haluat, teet juuri sitä mitä haluat ja kunnioitat muita. 

...älykäs, vaikket silloin tällöin ehkä muistaisikaan, miten tietokone, avocado-pastaresepti tai parisuhteet toimii.

...vapaa rakastamaan ketä haluat, miten haluat. 



...kaunis, huolimatta siitä, minkä kokoinen, näköinen tai mallinen olet. 

...upea, kun ymmärrät, kannustat ja rohkaiset muita naisia. Tuet heitä kuin siskojasi, ja kannustat heitä eteenpäin. Naurat heidän kanssaan, et heille. Et sulje heitä ulkopuolelle vain siksi, että pelkäisit silloin itse jääväsi ulkopuoliseksi. Kutsut heitä ystäviksi, koska he ovat pitäneet aina puoliasi, olleet tukenasi ja apunasi aina kun olet sitä tarvinnut. Et kadehdi, vaan ihailet; haluat olla kuten he, heidän kanssaan, ei heidän yläpuolella. 

...Wonder Woman, upea, kaunis, vahva ja itsenäinen. Sinä olet nainen vailla vertaa. 

Ihanaa naistenpäivää kaikille! 




You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!