Pitäisikö olla huolissaan?

by - tammikuuta 31, 2018

Pari viikkoa sittein tein postauksen siitä, ettei minua enää juuri huoleta mikään. Se ei kuitenkaan pitänyt täysin paikkaansa. Koska minä olen erikoinen ja ailahteleva persoona, olen listannut tähän kasan huolenaiheita, jotka ovat mieltäni viimeaikoina kovasti kuormittanut: 


"katse eteen ja suupielet alaspäin"- Plastinen


Pitäisikö olla huolissaan, kun  teinit eivät edelleenkään peitä nilkkojaan, vaikka on -10 astetta pakkasta? Ymmärrän, että teineillä status- ja valtataistelut perustuvat pitkälti sanomattomiin sääntöihin siitä, kuinka hyvin kestää kylmyyttä, mutta come on! En usko, että vanhemmat päästävät lapsiaan aamulla kouluun paljasnilkkaisina. Haluaisinkin tehdä ratsian kaikkien teinien laukkuihin selvittääkseni, kuinka monella on alibi-housut tai nilkkurit matkassa.

Pitäisikö olla huolissaan, että jotkut oikeasti luulevat hopeaveden terveelliseksi?

Pitäisikö olla huolissaan, kun naapurikiinteistössä on edelleen joulukuusi pystyssä? En sano, etteikö joulu ole jokaisen sydämmessä, joulu on vaikka joka päivä ja arkihuolesi kaikki heitä jne. mutta heivatkaa nyt jo se kuusi! 

Pitäisikö olla huolissaan, sillä netflixissä ei ole enää mitään katsottavaa, ja siksi joudun vaihtamaan HBO:n puolelle? Netflix, get your shit together. 
fiilis siitä asti kun Modern familyn uusin kausi loppui 

Pitäisikö olla huolissaan, kun naapurit eivät ole edelleenkään valittaneet kovaäänisestä laulamisestani? Onkohan ne kuuroja?

Pitäisikö olla huolissaan, kun Herra F (kissani) on mustasukkainen J:lle? Se ei suostu syömän J:n tarjoamaa ruokaa, ei suostu nukkumaan samassa sängyssä eikä varsinkaan suostu istumaan J:n kanssa samalla sohvalla. Onko tämä normaalia kissan käytöstä? Pitäisikö olla huolissaan?

Pitäisikö olla huolissaan, jos rupeaa näkemään äidissä niitä piirteitä, mitä on itselläänkin? Hypoteettinen jos.

Pitäisikö olla huolissaan, että yli 6 % äänesti Paavo Väyrystä presidentiksi? "Ilman miljoonarahoituksia, talkoohengessä!".



Pitäisikö olla huolissaan, kun laitoin huonekasvilleni laastarin, jotta se paranisi nopeammin? Siitä huonekasvista siis. Ei minusta. Minulla ei ole mitään hätää. 

Pitäisikö olla huolissaan, että tekstasin äidilleni yli tunti sitten, eikä hän ole vieläkään vastannut? En todellakaan ole neuroottinen tai hyppää nopeasti johtopäätöksiin, tai että ikävät ajatukset valtaisisivat tällaisissa tiedottomuuden tiloissa mieleni, mutta ihan vain varuilta oliko se 112 vai 113?

Pitäisikö olla huolissaan ihmisistä, jotka tituleeraavat itseään positiivisessa mielessä lämpimiksi ja pörröisiksi? Ihmisten keskilämpötila on n. 36-37 paikkeilla, eli ylimääräinen lämpö on enemmänkin merkki siitä, että on aika lääkärin. Karvoitus taas ei ole in muuta kuin hipstereillä ja metsuriseksuaaleilla. Niin että pitäisikö olla huolissaan, että tällaisia ihmisiä on olemassa?


Pitäisikö olla huolissaan siitä, että stressaan siitä kun ei ole stressiä? Mitä on tämä elämä ilman jatkuvaa ahdistusta, huolta ja deadlineja? Mahdan tehdä kyllä nyt jotain väärin...

Pitäisikö olla huolissaan, kun J on vaihtanut aamiaispuuroon laitettavat pakastemustikat kuningatarsekoitukseen? Mitähän muuta se meinasi tässä taloudessa vielä vaihtaa?! 


Pitäisikö olla huolissaan, koska en sopeudu kuulema kovin hyvin muutoksiin?



Ps. Kuin sattumalta, tänään alkaa "Pitäisikö olla huolissaan?" uusin jaksoin kolmoselta, vanhva suositus kyseiselle ohjelmalle. Ehkäpä paneeli voi näitä huolenaiheitani vielä joku keskiviikko purkaa? Vai olisiko sinulla hyviä ideoita huolteni heivaamiseen?

Kuvat: Pinterest 


You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!