Naiset vs. miehet: ystävänpäivä ja romantiikka

by - helmikuuta 14, 2018

Hei ja ihanaa ystävänpäivää!

Jos nyt ajattelit päässäsi että kuka kehtaa viettää tuota kapitalistien luomaa kulutusmarkkinajuhlaa, niin minä!


"Vietä ystävänpäivä niiden ihmisten tai ihmisen kanssa, ketä eniten rakastat"

Rakastan erinomaisia tekosyitä juhlia oikeastaan mitä tahansa, ja mielestäni myös ystävien tai parisuhteen muistaminen on hyvä syy ostaa pikkupullo kuohuvaa ja syödä hyvää ruokaa.

Tietenkin, koska ystävänpäivä pursuaa romantiikkaa ollessaan pyhän Valentinuksen muistopäivä, ajattelin heittää tähän pientä analyysiä kehiin siitä, mikä nyt on kenenkin mielestä romanttista ja oivallinen tapa viettää tätä markkinahuumaan sekoittunutta rakkauden ilotulitusksen päivää.

Ps. jos heräät vasta siihen, että tänään on ystävänpäivä, tämä lista voi toimia juuri sinulle sopivana puskurina viimeistään nyt muistamaan sitä ihanalihanaa hanipöötäsi.



Miehille seuraavat asiat ovat romanttisia:

-ruuan laitto ja syöminen, kotona

-pleikkarin (Fortniten) pelaaminen, yhdessä tai yksin. Siis tiimin kanssa, ei sinun kanssasi.

-urheilun katsominen. Piste.

-sohvalla syöminen, ilman naisen jatkuvia kauhun sekaisia katseita, kun ketsuppia meinaa valua valkoiselle matolle.
Luottamus on tärkeää, myös ketsupin käytössä.




Naisille seuraavat asiat ovat romanttisia:

-hieronnat: jalka, niska, selkä, kokovartalo; The world is your oyster. 

-ravintolaillallinen: mitä kalliimpi paikka, sen paremmin naiselle välittyy, kuinka hänestä välität. Jos siis ajattelit viedä tyttöystäväsi romanttisesti mäkkäriin, voit unohtaa toiveesi loppuillan suhteen.

-siivoaminen tai kotitöiden tekeminen: mikään ei saa naista yhtä kuumaksi, kuin tieto siitä, että mies on ahkeroinut ja kerrankin ajatellut jotain muuta kuin itseään kuuraamalla vessat, tiskaamalla astiat ja imuroimalla koko asunnon. Jos tähän yhtälöön olet lisänä vielä vienyt likaiset boxerisi pesuun ja pyyhkinyt pölyt, voit olla varma siitä, että tänään onnistaa!

-ja tietenkin se iso K eli kosiminen: tämähän on se ultimaattinen kliimaksi, jolla osoitat rakkautesi naista kohtaan, jos hän kaipaa sormusta sormeensa.
Mitään kovin ekstravagansaa ei tarvitse olla, ehkä vain joku mukavan romanttinen miljöö, esimerkiksi elokuvateatteri. Mainokset alkavat pyöriä ja katsotte niitä yhdessä. Sanot, että käyt vessassa ennen elokuvan alkamista.
Nainen katsoo mainoksia, kunnes huomaa, että kasvosi piirtyvät valkokankaalle: kuvatussa pätkässä kerrot koskettavan tarinan koko yleisölle siitä, kuinka siellä istuu unelmiesi nainen jota rakastat yli kaiken ja jota ilman et voisi elää. Spotti osuu valkokankaan alaosaan ja siellä olet, James Bond-puvussasi, valmiina polvistuneena. Yleisö ryhtyy yllättäen yhteiseen flash mobiin Bruno Marssin Marry You-biisin tahtiin. Pyydät tyttöystäväsi teatterin etuosaan ja kysyt häneltä, haluaisiko hän viettää koko loppuelämänsä sinun kanssasi. Hän vastaa kyynelten seasta että kyllä, ja elokuvamusiikki alkaa, gospel-kuoro laulaa, konfetit poksahtavat ja henkilökunta tuo shamppanjaa koko salille. Ulkona ilotulitukset paukkuvat samalla kun astutte yhdessä ulos onnesta pyöreinä ja rakkaudesta sokeina kohti yhteistä tulevaisuutta.


Mutta ei mitään sen kummempaa, sellaista ihan pientä simppeliä vaan.





You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!