MY DAY kuvina: Country-unelmia ja marjamössöä

by - helmikuuta 13, 2018



Maanantai alkoi hyvin perinteisissä merkeissä, eli silmäpusseilla ja synkällä kelillä. Se ei kuitenkaan tätä arjen sankaria enää jaksa lannistaa, sillä kohtahan on jo kevät! 

 Hellou dark world...


Aamu päräytettiin tulille tietenkin kunnon hiilarimätöllä eli puurolla ja marjoilla. Yritän pitää kaikki tärkeimmät hiilarinlähteet tuollaisissa pikku purkeissa, niin eipähän leviä ympäriinsä kun niitä aamuisin tai iltaisin silmät ristissä availee.





Olin rahansäästömielessä ostanut kaupasta tällaisia Rainbow-vadelmia, ja mielestäni tein oikein osuvan valinnan. No, ilmeisesti nämä pitikin keittää pussin takaosan mukaan, ja sehän on juuri se homma mitä haluan aamuisin muutenkin kauhean väsymyksen kourissa ennen aamukahvia ruveta tekemään. 

 Eihän se auttanut ruveta muutakuin keittohommiin heti aamusta. Siis vadelmankeitto-hommiin. Tässä nämä nyt nätisti vielä porisivat ja mielessäni näin jo kuvan itsestäni uskottavana lifestyle/foodie-bloggaajana. Kahden minuutin jälkeen nämä marjat piti sitten olla valmiita, ja tietenkin niistä pitää tuo vesi valuuttaa pois. No minä fiksuna ihmisenä sitten tietenkin että siivilään!


...ja tässä on sitten tulos. Voin kertoa, että keittiön allasosasto näytti epätöivoisen siiviläräpelöintini jälkeen post-apokalyptiselta menkkojen uhraus-temppeliltä, eikä niistä marjoista jäänyt jäljelle kuin pari hassua ruokalusikallista. Rainbow-pakastevadelmat, 0/5.


Vaikka tuo onnetton määrä vadelmia ei tätä asetelmaa ehkä pelasta, niin onneksi tuo vähintään viisi vuotta vanha shakeri kruunaa tämänkin lifestyle-kokonaisuuden!


Aloitin myös katsomaan uutta sarjaa, Nashvilleä. Sarja on pyörinyt jo useamman vuoden ajan myös televisiossa, mutta niin kuin mummo hangessa, minäkin tulen kaikessa jäljessä. Vahva suoratoistosuositus sarjalle, varsinkin jos tykkää country-musiikista ja turhanpäiväisestä draamailusta, plus aivan ihanasta Hayden Panettierestä!
Viisi tuotantokautta löytyy siis ainakin Viaplaysta jos haluttaa katsoa.

Talvella ainut keino säästyä kylmä-balsamoinnilta on kunnollinen ihonhuolto. Itse olen käyttänyt näitä Lumenen pro-tuotteita tämän talven, ja kyllä toimii hyvin kuivuutta vastaan!


Salilla käytiin J:n kanssa tavallisesta poiketen jo heti aamupäivällä, ja voin kyllä suositella! Näin alkuvuodesta kun on vielä paljon elämäntapamuutoksesta innostuneita (mikä on siis hieno homma heille, mutta ei minulle) liikkeellä varsinkin iltaisin, on todella  virkistävää tehdä treeni juuri niinkuin olit sen suunnittellut ilman jatkuvaa odottelua ja passiivisaggressiivisia mulkaisuja tyypeille, jotka ovat varailleet kolme laitetta kerralla omaan käyttöönsä.



Jottei tämä elämä menisi ihan vain laiskotteluksi, niin käväisimpä minä yliopistollakin arvostelemassa muiden graduja! Parastahan opponoinnissa on se, että saa päteä mukaviisaana toisten töihin, samalla kun oma junnaa edelleen kuudetta  kuukautta täysin samassa kuopassa. True story.


Ilta-päivällä jaksoin herätellä toiveita laulajanurasta ja äänitellä covereita, tällä kertaa country-skenestä. Mitenkäs sattui...
En todellakaan ole koskaan tosissani haaveillut laulajan urasta (enpä), mutta rakastan laulaa ja tehdä muutenkin musiikkia. Ehkäpä joskus uskaltaudun lataamaan tänne jonkun coverin. Ehkä.


Ilta menikin sitten Enni Rukajärveä fanittaessa ja syödessä. Mahtavaa että ollaan jo saatu mitaleja Suomelle!


Mmm, lanttua...


Päivälliseksi vetäisin uunissa paistettua kanan rintapalaa, keitettyjä lanttuja ja vähän hiilaririisiä kylkeen. Kyllä muuten maistui! Sen jälkeen kun lopetin tupakan polton, ovat ruuat maistuneet uskomattoman hyvältä. Olenkin fiilistellyt aika paljon juureksia viimeaikoina, ja lanttu on kyllä ehdoton lemppari tällä hetkellä.


Iltapalaksi vielä lähes jokailtaiset Maman täysjyvä-kananuudelit raejuustolla ja vihanneksilla. Huom huom asettelu! Ehkä minusta sittenkin  vielä tulee joku päivä uskottava lifestyle/foodie-bloggaaja?






You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!