Himoshoppaajan nettipäiväkirja: osa 1

by - helmikuuta 28, 2018

Hei ja ihan tuikitavallista keskiviikkoa vaan teille kaikille morsoille!

Olen viime aikoina tehnyt aikalailla jos minkä moista löydöstä kuluttajan näkökulmasta, ja ajattelinkin nyt tulla leijumaan niillä tänne blogin puolelle. Ajatuksen sain avopuolisoltani, joka kysyi  minulta, että olenko harkinnut laittavani noita ostoksiani blogin puolelle niin olisi niistä jotain hyötyäkin. Tätä ennen hän totesi että minulla on ongelma.

En myönnä mitään. 

ps. vaatekaappi on edelleen siivoamatta.

Olen toden tosiaan shoppaillut viime aikoina urakalla, mutta kuten jo ihka ensimmäisessä postauksessa teille lupasin, en yritä luoda tämän blogin avulla kuvaa itsestäni rikkaana merkki-tuotteiden suurkuluttajana joka tienaa enemmän kuin keskiverto kansanedustaja.

Mihin olen sitten kaikki ne rahani hyysännyt? No kirpputoreille tietenkin! Olen huomannut, että tällainen kierrätysmenetelmä sopii minulle kuin nenä päähän ja täyttää muutenkin vastuuni hiilijalanjälkeä vähentävänä kansalaisena, kun en noin muutoin juurikaan kierrätä tai käytä edes bioskaa (shokkiuutinen!). 

Olen ehkä jostain näkövinkkelistä punnittuna himoshoppaaja, ja rakastan erityisesti vaatteita ja sisustusjuttuja. Tykkään uusia tyyliäni ja sisustustani tasaisin väliajoin, mutta toistaiseksi palkkashekkini eivät ole täysin vastanneet henkisiä kulutustarpeitani. Siksi olen alkanut kiertelemään kirppareilla ja olenkin löytänyt vaikka mitä kivaa!

Nykyään kun elämme kulutustaloutta, jossa nettikaupat jyllää ja tavara vaihtaa omistajaansa suurin piirtein ajatuksen voimalla, on kirppareiden merkitys entistäkin suurempi. Sinne ihmiset raahaavat ne käyttämättömät zalandon paketit, kengät mitkä ei enää istu, ja vaatteet mitkä eivät enää mahdu. 
Sinne vaatekaappiin siis.
Tämän johdosta olenkin vähentänyt huomattavasti shoppailua varsinaisissa kaupoissa, ja panostanut kirppareilla kiertelyyn, sillä parhaimmillaan löydät sieltä persoonallisia, uusia tuotteita, joille hintaa ei jää juuri mitään.
Ja saat samalla liikuntaa. Vink vink.

Tietenkin tähän rättien kiertokulkuun kuuluu molemminpuolisuus, eli myös itse varaan pöydän aina vähintään kerran vuoteen. Sillä tavoin voin antaa jotain eteenpäin omastani...

Tässä siis viimeaikaiset lempparini kirppareiden maailmasta:

Rakastan tätä mattoa. Se on täysin uusi ja juuri sopivan kokoinen makuuhuoneeseen ja sopii muutenkin sisustukseemme, jota voisi kuvailla sananparrella "tähdet tähdet". Hintaa taisi uudelle matolle olla 6e.

Mielestäni nämä kehykset ovat aivan ihanat. Se, mitä taulu yrittää  minulle geneerisen valkotyttömäisesti vihjaista on toissijaista. Ostan siis ilmeisesti tauluja kehysten mukaan...Hintaa taisi jäädä 2e. 

Ten Pointsin kengät, jotka ovat aitoa nahkaa. En todellakaan ymmärrä miksi joku näistä luopui, mutta minä keräsin ne talteen 3e hintaan.
Sitten vielä muutama ryijy, joiden käyttämistä kevään tultua odotan vähintäänkin innolla: 

Ostin elämäni toisen nappipaidan. Tämä on suht läpinäkyvä + selässä on pitkä halkio, joten tätä suositellaan ilmeisestikin pitämään ilman aluspaitaa. Tai rintaliivejä. Vyö 2,5oe, paita 3e

Tekonahkatakki, hinta taisi olla 2.50e. Ei paha...


...Ja samaan hintaan myös tämä jakku. Pidän tästä mallista kovasti, en malta odottaa kevättä!

Ja viimeisimpänä mutta ei suinkaan vähäisimpänä, jokaisen true sarjakuvanörtin must have- eli Avengers-paita! Pure love. Hinta 0,20e. Ilmeisesti minulla on myös halpa maku...

Noniin, siinä oli ensimmäinen osa "Himoshoppaajan nettipäiväkirjoista", toivottavasti piditte! Takaan, että näitä tulee vielä lisää, koska shoppailu on kardioni. 
Kirjaimellisesti. 





You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!