Erilaiset eriskummalliset ystävät

by - huhtikuuta 06, 2018

Jo 90-luvulla Sinkkuelämän myötä opimme, kuinka meillä jokaisella voi olla hyvin erilaisia ystäviä ympärillään, jotka tekevät meistä niitä ihmisiä, keitä olemme. Myös omalla kohdallani minulla on hyvin eriskummallinen ystäväpiiri, joista jokaisesta löytyy mitä mielenkiintoisimpia piirteitä. Heidän avullaan voin selvittää salaisuuksia, jakaa huolia ja pitää hauskaa. Tässä muutama analyysi ihmistyypeistä, kenen kanssa minä olen tullut tutuiksi vuosien mittaan:  


Niksipirkka: jos haluatte hetkellisesti leventää omia leukaperiänne, menkää poistattamaan viisaudenhampaanne! Tulos näkyy hetkessä ja kansa erehtyy jatkuvasti luulemaan sinua Ridge Forresteriksi. 


Kana-emo 



Kana-emo tai äitihahmo on se ystävä, joka holhoaa ja hoitaa kaikkia ympärillään olevia ystäviään. Hän kokkaa, tiskaa, järjestää syntymäpäivät, nukkumapaikat, on aina tukenasi ja toisinaan myös sanoo hyvin napakasti, jos olet, noh, vaikka perseillyt. Kana-emo huolehtii ja on aito, lämmin ystävä  vailla vertaa. Voit aina luottaa, että hänen luonaan jääkaappi on täysi ja avautumiskiintiö tyhjä. Kana-emolle voit suoltaa huolesi, hän lohduttaa ja tarjoaa usein mitä älykkäimpiä ratkaisuja niin parisuhdehuoliin kuin vaikka sitten vain auton huoltoon tai kodin hoitoon liittyen. Sinusta tuntuu, että ei ole mitään mistä Kana-emo ei tietäisi kaikkea!

Miss FBI

Tämä ystävä on se, ketä ajattelet aina ensimmäisenä, kun sinun tarvitsee saada ensikäden tietoa jonkun henkilön uudesta työpaikasta, ihastuksen tämän hetkisestä parisuhdestatuksesta tai vain selvittää, kuka se tyyppi oli, joka juuri käveli sinua kadulla vastaan. Mahdoton tehtävä? Ei Miss FBI:lle!  Tämä ystävä tarttuu häikäilemättä haasteeseen kuin haasteeseen, ja raportit saapuvat usein ennätysajassa sisältäen mitä yksityiskohtaisimpaa tietoa haluamastasi kohteesta. Miss FBI on äärimmäisen tarkka, ja tarjoaa vain ensiluokkaista tietoa, ja tiedonkeruu menetelminään hän käyttää niin facebookkia, instagramia kuin  muitakin tarvittavia sosiaalisen median palveluita. Jos ystäväsi tarjoaa sinulle tutkimuskohteesta tietoa, jota et ikinä uskonut hänen löytävänsä, (esim hänen syntymätodistuksensa) älä kysele, vaan ota tieto vastaan mukisematta. Miss FBI on sekä äärimmäisen tehokas, kuin myös ihan piiikkuisen vaarallinen.
kuva



Terapia-Taina

Terapia-Taina on ystävä, joka on aina valmis kuuntelemaan huoliasi. Hän nauttii, kun saa olla apuna, ja tarjota esimerkiksi vinkkejä, joilla selvitä elämäsi haasteista, ja voi tarjota hyvinkin syvällisiä ja älykkäitä ohjeita omasta elämästään tai kokemuksistaan. Terapia-Tainaan hyväsydämisyyteen voi aina luottaa, ja hänelle uskaltaa kertoa ne syvimmätkin salaisuudet, ilman pelkoa siitä, että joutuisit tilivelvolliseksi niistä kenellekään jälkikäteen. Terapia-Taina ei tuomitse tai halveksu tekemisiäsi, vaan hänellä on uskomaton kyky saada olosi hetkessä kevyemmäksi. Muista kuitenkin, että myös Terapia-Tainalla voi olla omia murheita tai ongelmia, jolloin myös hän voi kokea tarvitsevansa kuuntelevaa ystävää. Älä siis oleta Terapia-Tainan vastaanottoaikojen olevan yksinpuhelua, vaan muista myös itse tarjoutua olemaan vastavuoroisesti tukena ja kuuntelemassa!

kuva


Bile-Daniela 



Tutkimusten mukaan meillä jokaisella on kaveriporukassa vähintään yksi ystävä, joka on aina valmis bilettämään, oli sitten ilta, päivä, aamu tai haalaribileet. Hän on Bile-Daniela, jonka veressä virtaa viini ja aivot tuntuvat toimivan tuhannen glitterin peittämän Fab-five-miehen voimalla! Bile-Danielaan voi aina luottaa; kun suu alkaa napsumaan tai tanssijalka vipattamaan, vain soitto hänelle, ja parin tunnin päästä hän saapuu paikalle viinipullot ja sipsit kourassa, valmiina tekemään tästäkin illasta ikimuistoisen! Bile-Danielan ehdottomia suosikkilausahduksia ovat mm. "save water, drink champagne" ja "it's wine o'clock!". Bile-Daniela osaa muutenkin tuoda elämään pientä luksusta ja hemmottelua, sillä usein hänen seurassaan taittuu niin herkulliset pizzat kuin paremmatkin ravintolaillalliset, toki ei koskaan ilman kunnon pulloa viiniä! 

kuva


Tässä siis muutama ystävä-tyyppi, tunnistitko kenties itsesi tai ystäväsi näistä syväluotaavista analyyseista? 








You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!