Ruokaa, Juhlaa ja aikuisten juomia

by - tammikuuta 03, 2018

Nyt on siitten siirrytty rauhallisissa merkeissä vuoteen 2018. Noh, ehkei kovin rauhallisissa, mutta sitäkin mukavimmissa!

Vuodenvaihdetta vietettiin Jyväskylässä meidän kotona muutamien ystävien kanssa. Jykylään saapui ystävien lisäksi kummikissani (tämä ei ole mikään oikea nimike, ja en ole ihan varma suostuiko niiden omistajat tähän nimikkeeseen itsekään, mutta minähän olen kissakummi!) Vinski ja Turbo.

Aikaihmisiä kun tässä yritetään olla, niin pelkän juomisen sijasta kyhäilimme useamman ruokalajin illallisen, tietenkin viinin kera.  Koska normaalisti lasistani voi löytää jekkubatterin tai mansikka-lime lightsiiderin, alkoivat ystäväni ihmettelemään, miten ihmeessä lasistani löytyi punaviiniä. Selitys on yksinkertainen; koska olen nyt aikuinen, ja aikuinen juo punaviiniä.

Iltaa jatkettiin vielä myöhemmin erääseen paikalliseen yökerhoon, jossa tunnelma oli kerrankin muutakin kuin keskinkertainen. Vaikka itselleni tuo yökerhoelämä tuntuu nykyään lähinnä pakonomaiselta nuoruusriitiltä, oli kerrankin mukava ja juhlava tunnelma.

Tietenkin, koska uuden vuoden vaihtuminen resonoi henkilökohtaisessa universumissani sen verran lujaa ja 2017 ei halunnut tulla hyljätyksi helpolla(lue: kahden päivän päänsärky), on uusi vuosi, uusi minä- aikataulu  hieman kärsinyt. Kuitenkin tänään otetaan kissaa hännästä kiinni ja lähdetään sinne salille tutustuttamaan kehoa uudestaan keskiaikaisiin kidutuslaitteisiin smithiin ja reidenloitontajaan.

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!
Niin ja ne kuvat, silvous plyy: 


Minä ja keskinkertainen meikki. En ole mikään Henry Harjusola vaikka sutelit ja putelit samaan tyyliin lenteleekin.


Turboa kiinnosti aamutohvelit, koitti laittaa niitä tassuihin. Ei sopinut, feikki-Tuhkimo. 

Vinskin ilme kuvastaa hyvin hänen elämäntyyliään: hämmentynyt.


Elämän pyhä kolminaisuus: viiniä, kissa ja Sinkkuelämää.


Sanna kysyi multa, kirjoitetaanko salad yhdellä vai kahdella ällällä: vastasin, että todellakin. 

Penthouse-näkymät Jyväskylän metropoliin. 


mmm. ruokaa...





"näitä syödään tänä vuonna varoen..."

"nääh, fuk it."


kaunis, aikuinen serkkuni.

kissamuijat.

Epätoivonen yritys tallettaa uudenvuoden asua ulkona, keskiyöllä...

Kisuleille maistui hyvin uni paukkeesta huolimatta. Ja raketeista.



You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!