Saako enää kirjoittaa joulupukille?

by - joulukuuta 22, 2017

noh, minä kirjoitin.


Kirjoittamisen takana oli tietenkin täysin pyyteettömät syyt; jotta läheisteni ei tarvitsisi hikoilla ja pohtia, mitähän mahdollisesti voisin tarvitakaan, vaan he voivat helposti lukea listasta mitä haluan! Rossia lanatakseni Frendeistä: "Stick to the list". (sivuhuomio: Frendit on henkilökohtainen raamattuni, mutta siitä ehkä myöhemmin lisää).

Mieti, mieti, mieti...vaan ei enää!


Tietenkään joulu ei pidä olla vain kuluttamisen riemujuhlaa vaan mukana pitää olla myös ripaus rakkautta. Siksi tänä vuonna päätin tehdä sekä osan lahjoista että joulukortit itse! Nothings says I love you like a selfmade present...


kuva täältä

Omalla listallani oli mm. uudet kuulokkeet (sellaiset isot ja valkoiset, en tiedä merkeistä mitään mutta jotkut hyvät!), kahvinkeitin (edellinen on niin vanha että se keittää tummapaahtoa vaikka koneeseen laittaisi vaaleinta pirkkaa) uusi treenikassi ja meikkisiveltimiä. Älkää kysykö, minkalaisessa kunnossa edelliset olivat.

Tiedän, että lahjojen toivominen tässä iässä on jo vähän niin ja näin ja kun tässä nyt pitäisi ruveta jo ammattiaikuiseksi, mutta oikeutan tekoani sillä, että olen opiskelija ja suurinosa varoistani kuluu alas hanajuomien merkeissä.
Joulu on myös antamisen aikaa, joten jonkunhan pitää ne kaikki lahjat ja herkut vastaanottaa, ja olen kyllä mielelläni toteuttamassa tätä epäitsekästä roolia läheisilleni. Oikeastaan jos mietin tarkemmin, minussa taitaa olla hieman pyhimyksen vikaa.


Joten terkut Pukille!


...ja jos olet saanut tänä vuonna listan, niin ps. STICK TO THE LIST.

ilmeesi, kun saat juuri sen lahjan mitä et toivonut. 
kuva täältä





You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!