Joulu kuvina

by - joulukuuta 26, 2017


Tänä vuonna saatiin nauttia pitkästä aikaa valkoisesta joulusta. Rakastan tuoretta lunta ja kevyttä pakkasta, se todellakin tuo joulumielen synkemmänkin sielun syövereihin.






Aaton aattona uhmasimme J:n kanssa joulumyrskyä ja lähdimme pukkeilemaan. Itsehän en halunnut jäädä hauskuudesta paitsi joten taijoin itsestäni joulumuorin.

Ilmeisesti joulumuorin henki otti minussa vallan, sillä kuin luonnostaan huomasin suustani tulevan lauseita kuten "eikös me sovittu että tänä vuonna laihutat ku vyöki vetelee viimesiään?!" tai "Taas olit laittanut ne tontut tirkistelemään minun pukuhuoneeni ikkunan alle! Eikös tästä ole puhuttu jo vuosisatoja?"


"Pukki hei, onkos tullut syötyä sitä piparia vähäsen liikaa taas tänäkin vuonna?" 



Jouluaattona rustailtiin kortteja, käytiin kuvailemassa siskon kanssa ja paketoitiin lahjoja. Syötiin erinomaisen julmat jouluruuat, ja tietenkin jaettiin lahjat. (sivuhuomio: listassa oltiin pysytty!)

Joulupäivänä jatkettiin lahjojen antamista J:n kanssa ja tietenkin käytiin perinteisellä joulusalilla. Illasta katsottiin isäni valitsema, ehkä kliseisin ja siksi  niin loistava, jouluelokuva " A Prince for Christmas". Amerikkalaisten käsitys Euroopasta maana todellakin on lievästi ilmaistuna puutteellinen.


Tapsantanssit taitavat jäädä tänä jouluna  minun osaltani tanssimatta, koska puuhaa on ollut niin paljon, että en ole kerennyt katsomaan vasta kuin about puolet Netflixin joululeffatarjonnasta. Joten tänään vedetään leisure-asu niskaan, introvertti-asetukset päälle ja  karkkikippo kainaloon!

Ihanaa joulua kaikille!


..Ja sitten ne kuvat!





Tämä joulukoriste on selkeästi saanut innoituksensa kenestäpä muustakaan kuin minusta.

rakas sisko ja henkilökohtainen koodarini Alix 

Mummi

Kiltteinä oltiin tänäkin vuonna.

Joulumeikki oli tänä vuonna Lumikki goes Extra.

Tänä vuonna joulukortit tehtiin itse (eikä lakattu kynsiä)

laatuviini kuuluu ruokapöytään (näin olen kuullut)

Herra F ja joulupöhö


valmiit kortit jokaiselle saajalleen kustomoituna




Tulipahan lunta tänävuonna!
Joulukattaus

kova suositus, niin Carcassonnelle kuin Star Wars-elokuivllekin! Ja  tietty tälle pelille. Lautapelit ovat vain must jouluna. 


"I'm dreaming of a white Christmas"








You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!