My Day kuvina

by - tammikuuta 24, 2018

Nyt kun on arki potkaistu kunnolla käyntiin joululoman jäljiltä, ajattelin tehdä tällaisen postauksen siitä, miten noin suurinpiirtein mun tavallinen tiistai menee. 




Itse tykkään arjesta. Siitä, että on tiettyjä asioita, joita teet päivittäin, tietynlaisesta jatkuvuudesta. Ehkäpä olen oppinut nauttimaan niistä pienistä asioista. En pidä siitä, että minulla on liikaa tekemistä eikä lainkaan omaa aikaa. Jos kalenterini alkaa näyttämään punaista, pyrin raivaamaan omaa aikaa ainakin johonkin väliin. Mielestäni on tärkeää olla aikaa pysähtyä, myös arjessa. Silloin jaksaa paremmin, henkisesti ja fyysisesti.

Haluan myös joka päivä tehdä ainakin yhtä sellaista asiaa, mistä nautin, oli se sitten suunniteltua tai ei. Usein se liittyy joko syömiseen, liikkumiseen, taiteiluun, musiikkiin tai ihan vaikkapa kodinhoitoon. En halua liikaa suunnitella päiviäni, vaikka niistä löytyykin paljon ihan niitä perusarkisia asioita. 
ihana auringonnousu!

Yleensä herään siinä puoli ysin ja puoli kympin välillä, sillä uskon siihen, että ihminen oikeasti tarvitsee unta selvitäkseen päivistä. Usein myös treenaan iltaisin, joten unta ei meinaa tulla palloon millään ennen klo 1. Onneksi luonto on tässä puolellani, sillä ilmeisesti joidenkin tutkimusten mukaan ihmiselle luontaisin ja terveellisin aika herätä onkin juuri yhdeksän pintaan.

kahvia molemmille. Kyseinen astiavarustus essential varsinkin kun katsoo The Crowia. Ja muutenkin, jos tekee mieli olla vähän extra.  Mikä on kokoajan.



Aamiaiseksi meillä vedetään nassuun usein puuroa, raejuustoa ja jotain pakastemarjoja. Kahvia keitetään, noh, riittävästi (lue: koko pannu). En ennen ollut kauhea puuron ystävä, sillä jouduin syömään sitä joka ikinen  aamu siihen asti, että täytin 17, joten pienet traumat ovat varjostaneet minun ja puuron rakkaus-tarinaa. Olemme kuitenkin jälleen yhdessä! 

arkimeikkiin perusjuttuja. Harvoin kyllä käytän luomiväriä, mutta eye-lineriä senkin edestä.



Meikkaamisen jälkeen usein teen hommia koneella ennen kouluun lähtöä. Pyrin tähän aikaan tekemään kaikki asialliset hommat, kuten koulujutut, sillä myöhemmin illasta niitä harvoin jaksaa enää ajatella.  Lisäksi vireystilat on näihin aikoihin parhaat aivoille omaksua ja tuottaa uutta tietoa! (fakta!)
Tällä hetkellä työmaani koostuu suurimmaksi osaksi gradun välttelystä aloittamisesta. Olisihan se vaan niin helppoa lähteä tekemään sitä muttakun ei niin ei. Hankala ihminen kun olen. Itselleni. Pyrin kuitenkin vähintään pari kertaa viikossa edes tuijottamaan gradukansiotani, ja jos jotain tekstiä syntyy, niin hyvä. Ei saa olla liian armoton.
lisää kahvia ennen koulua. Meillä on kyllä todella aikuinen maku mitä tulee näihin astioihin...





Päivän asu, kaikki kun eivät hyväksy Minni Hiiri-huppareita julkisilla paikoilla, en kyllä tiedä miksi!




Yliopistolla käyn tällä hetkellä lähinnä psykologian luennoilla. On muuten todella kiinnostava aine ja ala, suosittelen ihan kaikille jotka ovat miettineet kyseiselle alalle hakemista! Tosin,  työ- ja organisaatiopsykologian aloitusluento oli tällä kertaa näinkin  "mielenkiintoinen".


Kuuntelen todella paljon musiikkia, mutta välillä on ihan kiva kuunnella kuulottimista vähän muutakin. Suplasta löytyy paljon kaikennäköisiä hyviä podcasteja, tällä viikolla olen korva-ahminut tätä ihanuutta. Jenni on ihana, ja niin on myös nuo naiset!


En ole kyllä näköjään erikoinen ruokakuvaaja, mutta hyvää oli kuitennii! Hiilaritankkausta salille. Riisikakut best.



Jos mietitte, olenko liittynyt merivoimiin, vastaus on ei. Käteni vain ei osaa olla kuvissa. 
Käytiinhän me salillakin kaivertamassa etukinttuja J:n kanssa. Salilla käynti kuuluu vahvasti perusarkeeni, ja käynkin jumpalla 3-5 kertaa viikossa. Treenaaminen on minulle todella tärkeä ja rakas harrastus, ja nautin siitä todella paljon. 
Salit ovat tähän aikaan vuodesta todella täynnä, mikä on sekä hyvä että huono. Mahtavaa että ihmiset löytävät innostusta liikkumiseen. Huono, koska peiliselfieitä ei voi ottaa kuin vessoissa. Dämn. 



 Kotonahan meitä odotti tällainen yllätys! En todellakaan ole ihminen, joka tilailisi netista lisäravinteita pakettitolkulla, mutta kyllähän nämä hyvin antaa lisäpotkua kehitykselle jos sellaiseen on halua. Itselleni olivat myös nuo vetoremmit, mitkä tulee kyllä tarpeeseen, sillä puristusvoimani on aivan järkyttävällä tasolla.



Tulipahan vähän hoideltua noita kinttuja jälkikäteenkin rullailemalla ja venyttelemällä. En tosissaan  tee tätä tarpeeksi usein, ja saankin kuulla siitä tasaisin väliajoin tuolta paremmalta puoliskolta.


Meillä tykätään syödä, varsinkin iltasin! Treenihän on vain tekosyy syömiselle ja mitä näitä nyt on...Olen missiona ottanut nyt tavoitteeksi syödä vähintään gramman painokiloa kohti rasvaa päivän aikana. Toistaiseksi nassuun on uponnut extraneitsyt oliiviöljyjä ja avocadoja, hyvin maistuu! Huomaa myös nopeasti vaikutuksen: aineenvaihdunta on saatu taas kunnolla liikkeelle ja energiaa on vaikka muille jakaa. Suosittelen, pehmeät  rasvat 5/5.



Kirjoittelen useimmiten näitä blogijuttujani iltaisin, kun on rauhaa ja aikaa keskittyä, sekä saanut päivän aikana miettiä hyviä aiheita. Myös luova puoleni tulee paremmin esiin iltaisin, olen ehdottomasti enemmän ilta- kuin aamuihminen!
Tsiigattiin vielä loppuillasta Netflixistä uusia comedy special-julkaisuja, mm. Todd Barryn Spicy honey. Naurulla on hyvä aloittaa ja lopettaa päivä. 

Noniin, sellainen päivä, ja sellainen postaus. Eipä tämä nyt mitään kauheata glamouria ollut, mutta tämmöistä mukavaa puuhailua. 
Toivottavasti piditte tästä pikku kurkistuksesta minun arkeeni!




You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!