Live, love and especially laugh

by - joulukuuta 31, 2017

"Nauraen kuljen kuin kuningatar oisin.." 
Kuuluu klassikkokappale, Naurava Kuningatar.

Muistaakseni.


Kuten varmasti monille muillekin, tämä vuosi on ollut kyllä aikamoinen viritelmä. Brexit, Trump presidentiksi, useita terrori-iskuja ympäri Eurooppaa. Välillä on tuntunut, että onko tässä maailmassa enää mitään positiivista, enää mitään,  mille nauraa?

Noh, itsehän otan itse elämän puolivakavasti, joten parhaani mukaan olen pyrkinyt sekä etsimään että jakamaan myös muille huumorin ilosanomaa. Ja mikä muu siihen toimisi paremmin, kuin meemit.

Tähän olen kerännyt lempparijulkaisuni, joita siis en ole tehnyt itse. Kreditit menevät niin 9gagin, Team MJV:n ja muiden kuvajakopalveluiden piikkiin.


Joten, silvous plee:

Trumpin valinta presidentiksi järkytti koko maailmaa. Onneksi kuitenkin internet osaa kääntää kaiken naurettavuuden vieläkin naurettavammaksi:



Trumpin hiuskuontalo on ollut ihailun kohteena jo vuosia. Viehkeän oranssi sävy on saanut nyt tuekseen miehekkään hapsumaisen tekstuurin. Tyyli, on katsokaas, aina tyyliä. 

Meillä jokaisella on varmasti paikka sydämessämme rakkaille animaatiohahmoille. Onneksemme saimme vihdoinkin selville, kuka oli toiminut tämänkin kaunottaren muusana.


Myös suomalaiset osaavat tehtailla tavaraa meemien maailmassa. Omia suosikkejani olivat tänä vuonna mm. nämä:

Ei ole olemassa termiä epätoivoinen, mitä tulee rakkauteen, on vain päättäväisyyttä...

Nuoruushan on virheiden tekemisen sekä oppimisen aikaa? 

Niille, jotka eivät tunne taustaani: minulla ei ole lapsia. Minulla on kuitenkin huomattavan kookas äijjjäkaveripiiri, joiden elämäntarkoitus on palvoa jalkapalloa ja urheilua yleisesti sen kaikissa muodoissa. Tämän tekstin sain puhelinvastaanottimeeni useammaltakin kaverilta syyskuussa. Myös J:ltä.

Ja ei. Lasta ei ole tulossa. Kehotuksista huolimatta.



Kuten minulle, niin mitä ilmeisimmin myös peliteollisuudelle olisi käyttöä oikeinkirjoitusohjelmasta:



Maailmassa tapahtui onneksi myös hyviä asioita tänä vuonna! Hän helpotti arkeamme. Hän teki elämästä jälleen siedettävää. Hän luki ajatuksemme epätoivon hetkellä, kun luulimme, että kaikki oli jo menetetty.
Vuoden tärkeimmän pelaajan titteli menee ehdottomasti tälle sankarille: 



Joskus myös pieni ihminen voi pitää sisällään suuria salaisuuksia, jotka tuntuvat pahalta. Niin kovin pahalta:



Elämä kulkee silmiemme ohi kovin nopeasti. Joskus tuntuu, että liian nopeasti. Olisi tärkeää oppia tarttumaan hetkeen ja todella arvostaa sen kauneutta, sen tärkeyttä. Sitä, mitä elämällä todella on meille tarjottavana:


Ja viimeisenä, mutta ei suinnkaan vähäisimpänä: vuoden aforismi. Teksti on sekä koskettava, että ajatuksia herättävä. Se koskee minua ja sinua. Meitä kaikkia. Ja vaikka mikään edellä mainittu ei pitäisikään paikkaansa, on yksi asia varma: alla oleva teksti on 100% totta.



Näihin kuviin, näihin tunnelmiin! tervetuloa 2018, toivottavasti olet parempi kuin 2017. Tai ainakin tuot Trumpille tupeen.

Jooko?

Ihan pikkupikkupikkutupee vain.



You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!