Jouluksi kotiin

by - joulukuuta 21, 2017


Tänään karistetaan Jyväskylän pölyt taaksemme ja lähdemme autoköörillä kohti joulun viettoa! Ajattelin tässä jakaa pari ajatustani siitä, mitä joulu minulle merkitsee..

Joulu on mielestäni ehkä paras vuodenaika.

Kyllä.

Se on vuodenaika.

Koska Suomessa talvi kestää arvioilta kahdeksan kuukautta, ja kesäksi tituleerattu ajanjakso on nykypäivänä lähinnä talven esileikki, on fiksumpaa jakaa nämä talven osat pienempiin, siedettävämpiin osioihin. Ja yksi niistä on joulu.




Itse aloitin joulun jo viime kuussa, heti kun se oli mahdollista (Lue: kun glögit tulivat kauppoihin).
Radio Aaltoa on nyt luukutettu kyllästymiseen asti kuukauden ajan ja Michael Bublé sai jälleen soittokerrat kattoon. Tunnen tässä vaiheessa oloni eehkä  hieman hulluksi, sillä jopa "Felis Navidad" on alkanut kuulostamaan korvaani menevältä skipaleelta.

En kuitenkaan ole yksi niistä tyypeistä, jotka alkavat syömään jouluruokia etuajassa. Ne kuuluvat joulupöytään ja that´s that. Jos siis tunnet nyt piston sydämessäsi, se on luultavasti se kolmas kilo kinkkua matkalla sepelvaltimoosi.


Koti on sisustettu joulukoristein, niin paljon kun värikoodaukseni antaa myöten. Kaikki koristeet käyvät, kunhan ne eivät ole vihreää, sinistä, punaista tai oikeastaan mitään muuta, kuin valkeaa, mustaa tai harmaata. Kulta käy, ja tietty hopea. Tiedän, olen klisee.




Kaikki lahjat ovat tietysti jo hankittu, ja olen yrittänyt selvittää DaVincimaisin kryptiikoin, kuinka saan kaiken ehjänä perille... jos siis lahjasi helisee, se ei ole tarkoituksellista. Sorry.

kuva täältä
kun yrität ratkaista, kuinka ostat jokaiselle lahjat, jotka ovat sekä edullisia, miellyttävät saajaa ja joita et kuitenkaan pihistä itsellesi. 


Joulun ajaksi suunnataan kotikaupunkiimme Mikkeliin, jossa perheemme asuvat. Tunnen oloni sellaiseksi ravistettavaksi lasipalloksi, joka on räjähtämäisillään innostuksesta, sillä pääsen näkemään elämäni tärkeimmän olennon: kissani! Lisäksi joulun ajalle on luvassa kaikennäköistä hauskaa puuhaa ja tapahtumaa, sekä tietysti perheen kanssa vietetty aika on minulle tärkeää.

Turvallista jouluruuhkailua siis kaikille, ja muistetaan nauttia siitä joulusta, edes sen kinkun merkeissä.






You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!