Näillä kikoilla peppu pikaisesti pyöreämmäksi!

by - tammikuuta 26, 2018

(varoitus: saattaa sisältää pieniä määriä huumoria ja klikkiotsikointia)

Nykypäivän ehdoton ykkösasuste, pyöreät pakarat, ovat jokaisen huulilla (ei kirjaimellisesti, toivottavasti) ja tavoitteena. Mietitään, miten siitä omasta ahterista saataisiin täydellinen persikka, ja salilla hinkataan reidenloitontajaa kuin ikkunoita keväisin.

Onko siis sinunkin tavoitteena tänä vuonna saada täydellinen bikinivartalo jota koristaa komeat kankut? Oletko aina halunnut osallistua twerkkaustunneille mutta et omista hyllyvää hyytelöä? Oletko aina haaveillut elämästä täydellisen ahterin kanssa? Ei hätää! Olen tähän listannut mielestäni ne parhaat ja toimivammat kikat, mitkä auttavat hetkessä paremman peräsimen kaipuuseen!

Silvous pyllyy:





1.pyllistä peiliin tai kameraan


Tämä on henkilökohtainen kestolempparini. Voit tehdä tämän kotona, salilla, kaupungilla, koulussa, missä vain! Etsi vain peili ja halutessasi kamerasi, ota tukeva asento, toinen lonkka koholle ja työnnä takamustasi taaksepäin. Jos haluat tehostaa liikettä, vedä hieman vatsaa sisään ja räpsäise kuva! Täydellinen persie, ja takuuvarmat tulokset hetkessä. Muista ladata kuva sosiaaliseen mediaan, jolloin maksimoit tuloksesi. 






2. täytä sukkahoususi sellufaanilla tai vaihtoehtoisesti  vaatepunteilla




Tavoitteena näyttää vaippoihin pukeutuneelta ihmislapselta tai Kim Kardashianilta? No broblemos! Tämä liike toimii erinomaisesti täällä kylmässä Suomessa, jossa bikinikautta on n. 2pv vuodesta. Loput päivät voitkin yksinkertaisesti vetäistä päällesi ihonväriset sukkahousut ja laittaa täytettä pöksyihin kuin Ru Paul konsanaan! 
Kun yläasteella 2000-luvulla täytettiin push-up-liivit sukilla ja wc-paperilla, nyt täytettä tungetaan  sukkahousuun. Ammattilaiset sosittelevat määräksi n. 7-10 vaatepunttia, riippuen haluamastasi volyymista.  Muista kuitenkin tasoitella mahdolliset muhkurat, sillä emmehän tietenkään halua, että kukaan saa selville kauniin kumpusi saloja?


muista tasoittaa muhkurat ennen ulos menoa, ethän halua näyttää hölmöltä!


3.Ole jatkuvasti kyykkyasennossa



Oletko törmännyt instafiidissäsi tai snapchatissa kyykisteleviin trikootyyppeihin, ja miettinyt, kuinka heillä onkin noin upea takamus! Tämä liike antaakin vastauksen kysymykseesi, ja sopii erityisesti Slaavilaisille ja niihin instagram-kuviin. 
Muista kokeilla erilaisia kyykkyjä: perinteinen kyykky, kyykky tangon kanssa, geisha-istuminen (polvet koukussa ja selkä suorassa), yhden jalan kyykky- kokeile ja testaa, mikä sinulle sopii juuri parhaiten! Muista optimoida pyllysi pyöreys tiukoilla trikoilla ja oikeilla häshtägeillä, niin liikkuvuus ja liketykset ovat varma homma!








4. Kävele joka paikkaan selkä notkolla



Tämä liike vaatii jo hieman enemmän omistautumista asiallesi. Jos kävely tuntuu hankalalta, pyri joko juoksemaan tai rivakasti kävelemään haluamaasi paikkaan tavalliseen tapaan, ja yksinkertaisesti notkoile paikan päällä. Hyvän kaaren selällesi saat, kun kuvittelet taaksesi viimeisillään raskaana olevan naisen masun, tai hot dog-kojuilla viihtyvän amerikkalaisen turistin. Halutessasi voit lisätä kantapäitten alle korot, jolloin notkoa tulee jo puoli-ilmaiseksi. Varo kuitenkin korkkareilla juoksua, se on edistyneemmille notkoiljoille.









5. Älä stressaa pyllystä, se on perseestä


Vuodenvaihde on erinomaista aikaa kaikille klikinmetsästäjille saada lisäyleisöä treenikanavalleen. Otsikot kuten "näillä kikoilla peppu piukeammaksi" tai "Haaveena pakarat kuin Kimillä? Ei hätää, tällä ohjelmalla onnistut!" tai "juuri tällä p*rseellä paskot paremmin!" pomppaavat varmasti monen treenarin fiidiin aika ajoin.  Pepun treenaaminen on muodikasta ja onkin mahtavaa, että meitä kurvikkaampiakin naisia saa ihannoida! Kuitenkin, jos pakarasi toimii hyvin liikkeessä ja makuulla, sekä tekee tarvittavat luontoäidin toimitukset saniteettitiloissa, en lähtökohtaisesti lähtisi huolehtimaan liikaa pyllyn muodosta tai ottamaan yhteyttä YK:n tukikohtaan huolenaiheestasi. 




Faktahan kuitenkin on se, että mitään taikakeinoja takamuksen ojennukseen ei ole, shokkiuutis-otsikoista huolimatta: riittävällä treenillä ja ruualla kasvaa kankku kuin kankku. Bulgarialaisia kyykkyjä, takapotkuja ja pirusti sitä prässiä ja smithiä. Isosoilla painoilla isoja liikkeitä. Muista syödä hyvin ja riittävästi, jotta pakara pullistuu myös levossa. 
Mutta nämähän jokainen taitaa jo tietää muutenkin. Siispä, näillä eväillä viikonlopun viiettoon, muistakaa tankata kunnolla (muutakin kuin sitä viiniä!). 




You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!