"Olet syntynyt eilen tai maksimissaan toissapäivänä"

by - joulukuuta 19, 2017

Viikonloppuna vietimme ihanan tyttöjen viikonlopun pikkujoulujen merkeissä. Komboon kuului neljä parasta ystävääni,  paljon viiniä, juustoja ja ruissipsejä- ja tietenkin secret Santa.

Eräs ystäväni sai secret Santalta lahjaksi Aikuiset ystäväni- kirjan, jota täyteltiin niin kuin sillon ala-asteella ystäväkirjaa; valehdellen kaikesta merkittävästä, kirjaamalla lempituoksun kohdalle "pieru"  ja "paras ystäväni"- kohtaan "SINÄ<<33".

Lukuisten kysymysten lomassa sai sitten täyttää aikuisuustestin, jossa testattiin, kuinkas aikuista sitä nyt sitten todella ollaankaan.

En saanut kovin montaa pistettä.

Sain -2 pistettä.

en itkenyt.

paljoa.

Kun muut ystäväni takoivat 6-8 pistettä, jäin miettimään, mikä minut on ajanut tähän pisteeseen? Miksen ole pätevä aikuisuuteen? Miksi en tunne syvää halua ostaa tuulipukua ja lähteä marjastamaan?

Testin mukaan aikuisuutta oli mm. sienien kerääminen, automarketissa asiointi ja lapsien lukumäärä. Mitään näistä en  siis tee tai ole tekemässä (sori äiti) ainakaan lähitulevaisuudessa.
 En edes tiennyt mitä automarketti tarkoittaa, ennen kuin ystäväni (joka sai 8 pistettä) valaisi minua. Ilmeisimminkin siihen tarvitaan vain auto ja marketti, jossa on pysäköintitilaa muuallakin kuin kadunvarressa tai läheisen kerrostalon vieraspaikalla. Tiedä nyt näitä.

Sen sijaan, omistan opiskelijakortin, Playstationin ja käyn rockfestareilla. Pidän hevimusiikista ja vapaudesta tehdä mitä haluan. Näistä vastauksista ei kuitenkaan pisteitä herunut, vaan päin vastoin, miinusta tuli.

Olen siis virallisesti vielä lapsi. Tai lapsellinen. Kuvauksen mukaan syntynyt maksimissaan toissapäivänä.

Onneksi on aikuisia ystäviä.




You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!