top-5 ärsyttävimmät asiat miehissä (tällä hetkellä)

by - helmikuuta 10, 2018

(varoitus: sisältää sarkasmia ja sukupuolijännitteitä)


1. Voi syödä niin paljon kuin huvittaa, eikä silti lihoa

Tässä minun normaalin viikon ruokavalio: keittoa, kanaa, oliiviöljyä ja kasviksia. That's it.Tässä on mun avomiehen ruokavalio: pastaa, kastikkeita, leivoksia, karkkeja, sipsiä, kaljaa ja lihaa. Ja mikä on tulos: minä olen lihonnut juomalla vettä ja olemalla itselleni hyvä, tiedostava syöjä ja kohtelemalla kehoani temppelinä, ja mies on laihtunut.

Miten?! 



2. Lihasten kasvu 

En ymmärrä mikä järki tässäkin on, että miksi miehillä hauis kasvaa kolminkertaiseksi kun vain vilkaiseekin levypainoja, ja mimmeillä taas vuodesta toiseen salille raahattu ruho on kerännyt kolmen vuoden aikana korkeat 2kg lisää lihasta ja päälle muutama kilo silkkaa silavaa.
Jos Jumala ei olisi tarkoittanut naisille lihaksia, miksi hän olisi keksinyt body- ja bikinifitneksen?!

Niih.



3. näyttävät 99% ajasta hyvältä (tai jos et näytä, voit aina kasvattaa parran)

Tässä kuvaus meidän eräältä lauantai-aamulta: herätään samaan aikaan, molemmat valvoneet ja olleet samassa baarissa. Mies nousee ylös, käy pesemässä kasvot ja tulee takaisin sänkyyn. Täysin samannäköinen kuin eilen illalla, ei silmäpusseja, ei harakanpesää implikoivaa kuontaloa, ei levinneitä ripsareita, ei siideripöhöä. Jossain kulmassa hän jopa näyttää paremmalta. Voiko olla mahdollista?

Samaan aikaan minä: tukka epämääräisellä nutturalla jonka olen yrittänyt kyhätä yöllä hiuksieni suojaksi, meikit pitkin poikin kasvoja, sukat värin päin jalassa ja aivan järkyttävä turvotus koko kropassa. Miksi?! Miksi eilisen eyelineri ei olekaan tämän aamun smokey eye, vaan laajennettu silmäpussi? Miksi meikki tai kurkut silmillä eivät korjaa tilannetta? Miksi vaatteet tuntuu taas näin kireiltä? Ja miksi mies saa aina näyttää tasaisen hyvältä, samalla kun naisen attraktiivisuus riippuu ilmeisesti jostain perhosen siipien räpäytyksestä jossain päin universumia?!  Jos naisen kerran kuuluisi olla se viehättävämpi sukupuoli, niin tämä on kyllä jotain ilkeää pilaa luontoäidiltä.



4. Hakuna matata-asenne 

En halua yleistää mutta teen sen silti: miksei miehet koskaan huolestu mistään? Poliittiset jännitteet- kyllä se siitä. Trump presidenttinä- kyllä sen kausi kohta loppuu. Perheasiat- nähdään kun nähdään. Paino-toivottavasti enemmän kuin viime viikolla. Kun kysyn mieheltä, mistä hän on tällä hetkellä eniten huolissaan, hän nauraa ja vastaa hieman hämmentyneenä, että en mistään.

Antakaas kun minä kerron mistä minä olen huolissani: gradu-aiheestani, rästihommista, raha-asioista, siitä otinko pillerin eilen liian myöhään, kesätöistä, ruuan laadusta, ilman laadusta, allergisoituvasta sukupolvesta, lasten luku- ja kirjoitustaidosta digitalisaation myötä, amerikkalaisten älykkyysosamäärästä, Suomen olympialaiskokoonpanosta, siitä että Kylie Jennerillä on lapsi, siitä kuinka paljon bakteereja lakanoissa on viikon jälkeen, siitä, kuinka selviän huomisesta päivästä sillä meikkivoide loppui enkä ole jaksanut käydä ostamassa uutta sekä siitä, ettei kukaan ole vieläkään keksinyt kalorittomia karkkeja.

Ja nämä olivat vain niitä, mitkä olivat nyt mielen päällä. 




5.  Miehet voivat kasvattaa itselleen isot rinnat

Mikä on tämä Jumalan passiivis-aggressiivinen leikki, jossa miehet voivat kasvattaa rintalihaksistaan niin suuret kuin haluavat? Samalla naiset saavat geeniloton myötä max. C-kupin, ja sekin pienenee useinmiten suoraan A-kuppiin jos alat treenaamaan vähäänkään penkkiä. Kun miehet voivat vain mennä salille tekemään leimasinta, on naisten turvauduttava epätoivoisiin ja vaijettuihin keinoihin saadakseen isommat hinkit:
syömään suklaata.

Miten on millään tavalla oikeutettua, että naiset, joilla kaiken järjen mukaan pitäisi olla se isompi henkari, häviävät tässäkin asiassa miehille?

Ja ei Bile-Dani, aina ei voi mennä Viroon.







You May Also Like

1 kommenttia

  1. Hauskaa että näin miehenä samaistuin vain yhteen kohtaan mutta en sitäkään osaisi missään nimessä omia vain oman sukupuoleni ominaisuudeksi.

    VastaaPoista

jätä kommenttia!