Vuosipäivä ja kolme vinkkiä parisuhteeseen

by - toukokuuta 07, 2018

Tänään olisi sitten järjestyksessä kolmas vuosipäivä minulle ja J:lle. Tai olisi, elleivät molemmat olisi niin kiireisiä, ettäi edes vessassa kerkeä käymään ovi kiinni.

 Kyllä, päivä on alkanut romanttisesti. 

Koska olemme ennustajia ja tiesimme jo etukäteen ettemme kerkeä viettämään kummempia riittejä ja juhlallisuuksia itse pääpäivänä, päätimme ennakoida, ja samalla saada tekosyyn mennä syömään ja juomaan hyvin, ja päätimme juhlia vuosipäivää jo lauantaina.


 En todellakaan tiedä, miten nämä päivät kuuluisi viettää, enkä tiedä tietääkö kukaan muukaan.  Veikkaan kuitenkin, ettei silloin kannata ainakaan erota, ettei jätä toiselle mitään traumoja. Jotkut kosivat, koska haluavat viettää loppuelämänsä toisen kanssa, ja mikäpä olisikaan romanttisempi päivä tehdä se kuin vuosipäivä.  Useimmat menevät instagramin mukaan kylpylään tai hotelliin, ja eivät jätä yhtäkään someseuraajaansa pimentoon aikeistaan. Romanttinen juhlapäivä vietetään mätsäävissä kylpytakeissa, toisen miehen hierottavana Flamingon hierontaosastolla, ja sen jälkeen rentoutuen ihanasti höyrysaunassa erossa toisesta. Lopulta läsähdetään rentoutumisen ja äärimmäisen ähkyn vallatessa 200cm leveälle sängylle, mahdollisimman kauas toisistaan. Seksiä on turha odottaa, koska molemmat ovat jo niin raukeita aivo-orgasmeistaan hieroja-Diegon käsittelyssä, että yhdyntä tuntuisi lähinnä siinä olotilassa suoritukselta, johon kumpikaan ei ole enää valmis ryhtymään. Kun on jo suihkussakin käyty ja nämä kivat kylpytakit päällä. 



Koska meidän rahallinen tilanteemme on mitä on ja haluamme mieluummin nukkua 120cm levyisellä sängyllä, päätimme jättää kylpylälomat muille ja viettää päivän ensin romanttisesti yhdessä opiskellen. Kyllä, romantiikkaa vailla vertaa. Minä kerroin, kuinka rikollisten aivokemiat kohtaavat, ja J ei kertonut mitään, koska olisi vain sillä hetkellä halunnut katsoa jalkapalloa. 

Myöhemmin lähdimme ostamaan toisillemme vuosipäivälahjat, koska rakastamme yllätyksiä eli toisinsanoen halusimme molemmat kontrolloida, mitä toinen toiselle ostaa. Minä sain kauan haluamani SNÖ:n kaulakorun, ja J sai myös kauan haluamani Versacen tuoksun. Täydelliset lahjat Win-win-twistillä.



Ilta jatkui vielä ruuan merkeissä ravintolaan, josta tilasimme rakkauden huumassa hampurilaiset. Itse sain vihdoin viimein myös maistaa niitä kuuluisia bataattiranskalaisia, mistä kaikki ovat touhottaneet. Vaikka vuosipäiväjuhlinta meidän kohdalta ei ollutkaan batchelor-tyylinen vuoristokiipeily-viiden tähden illallinen ilotulituksilla, oli se silti meidän näköinen päivä, kiireestäkin huolimatta. Olen aina ollut sitä mieltä muutenkin, että suuret rakkauden osoitukset ovat turhia, jos ne pienet asiat eivät ole niitä kivoimpia.

 Koska olemme olleet nyt kolme vuotta yhdessä, joka on omalle kohdalleni saavutus, niin päätin vielä tähän loppukaneettina jakaa loputonta viisautta myös teille kaikille muille kolmelle lukijalleni, hyvän parisuhteen ylläpitäimiseen.

1. puhukaa, kaikesta.
Tämä koskee erityisesti miehiä, miksei myös naisiakin. Asia, joka usein ajaa ihmiset erilleen, on kykenemättömyys kertoa omista tunteistaan ja ajatuksistaan, koska pelätään että toinen suuttuu tai pitää sinua hulluna. Näinhän se ei kuitenkaan ole, joten olkaa hyvä ja keskustelkaa! Pahimmassa tapauksessa tämä puhumattomuus johtaa eroon, jossa sitten ne padot avautuvat ja kerrotaan, kuinka sä et ikinä tehnyt sitä tätä ja tuota. No, ehkä olisin tehnyt, jos asiasta oltaisiin puhuttu. 

2. kosketa, välitä, ole lähellä.
Tätä ei voi korostaa liikaa. Päivittäinen halaaminen edes 10 sekunnin ajan lisää endorfiinituotantoamme ja saa meidät kiintymään toisiimme, luomalla illuusion, että hei täähän oli se tyyppi kenen kanssa voisin lähennellä muutoinkin. Ja niin sitten sitä seksiä ja semmosta. Kyllä te tiedätte. Ja kuun vaihteessakin punaisia päin niin johan luistaa läheisyys.

3. naureskelkaa ja piereskelkää
Luin eräs päivä joltain ranskalaiselta rakkauden ammattilaiselta, kuinka parisuhteessa kaikista tärkeintä on pitää mystiikkaa parisuhteessa peittelemällä omia ällöttäviä tapojaan. Asiat, kuten röyhtäily ja pieruverkkareissa hengailu sen sieluntoverin kanssa pilaavat yksiselitteisesti kaiken. No, jollekin tämä varmasti voi olla todellisuutta, mutta oma kantani on, että mitään sellaisia asioita on typerää piilotella, jotka ovat ihmiselle arkipäivää. Jos jatkuvasti joutuu rajoittamaan ja suojaamaan itseään toiselta niin, ettei siltä toiselta nyt lerssi lerpsahda löysän kangaspalan takia, on ehkä hyvä miettiä, oletko sellaisessa suhteessa jossa molempia osapuolia kunnioitetaan. Omasta mielestäni ainakin se, että saat olla rennosti toisen seurassa on oleellinen osa myös rakkautta. Joten jos se pieru lirvahtaa kikatuksen tuoksennassa, niin anna mennä! Sitten voitte nauraa seuraavaksi sille, että olet ällöttävä laktoosimonsteri. 
















You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!