back to School

by - syyskuuta 11, 2018

Hei ja ihanaa syyskuun alkua!

Tänäkään vuonna en saanut kutsua Tylypahkaan, joten paluu takaisin Jyväskylän mäkiseen maastoon oli jälleen kerran edessä. Tänä syksynä kovin kirjaimellisesti palaan takaisin koulun penkille, tosin nyt minun pitää varoa niitä pieru-tyynyjä ja nuppineuloja omallani, sillä edessä olisi vihoviimeinen harjoittelu ennen valmistumistani karttakepin sertifioiduksi haltijaksi. 

Syksy on ollut minulle aina vuodenajoista mieluisin. Se on uuden alku, mutta sillä tavalla rustiikkisesti, perinteikkäästi. Rakastan lehtien vaihtuvia värejä, raikasta ilmaa, villatakkeja- ja huiveja, korkeita nahkasaappaita, polvisukkia ja mekkoja, kahvia joka lämmittää kohmeisia sormia koulumatkalla. Tuntuu, kuin kesän huvitteluiden jälkeen aina syksyn tullessa heräisin henkiin ja saan olla juuri niin erikoinen ja mustanpuhuva kuin itse haluan, eikä kukaan ihmettele miksi pidän huivia ja käsineitä myös sisätiloissa, tai miksi minulla saattaa olla pienen pieni kurpitsa käsilaukussani (dont ask, dont tell).

Syksyssä on myös yksi erityisen ihastuttava piirre: silloin saa ostaa kaikkea uutta ja ihanaa! En varmasti ole ainut, jolle tulee aina elokuun kulmalla äärimmäisen kyltymätön tarve hankkia uusi penaali, koululaukku ja tietenkin kouluvaatteet. Itse suosin kirpputoreja, mutta on sitä muutama isompikin ostos tullut tehtyä syksyn hurmoksessa.

Olenkin tähän koonnut nyt muutamia asukokonaisuuksia, joilla aijon järkyttää ja aiheuttaa
pahennusta kanssaharjoittelijoitteni kesken tänä syksynä. En sano, että jyväskyläläisessä katukuvassa erityisesti erottuisi kyseisillä vaatevalinnoillani, tai että täällä olisi jotain erityisen vallalla olevaa pukeutumistrenidiä. Mutta sanotaanko vaikka näin, että kipparilakit, yli-isot farkkutakit, trumpettihousut ja pyöreät imagolasit eivät vain puhuttele minua tarpeeksi. sorry guys.
Inspiraatiota tämän syksyn muotihommiin olen hakenut vähän sieltä sun täältä, Tylypahkasta Lontoon katukuvaan. Old School-tyyliset kouluhameet, syksyn tummat värit, villa ja nahka inspiroivat juuri nyt. Kaikkea ihanaa polvisukkia unohtamatta!














Ihanaa ja tunnelmallista syksyn alkua kaikille lukijoilleni! <3








You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!