21 faktaa minusta

by - tammikuuta 18, 2018

Heippa!
Kuukausi on mennyt nopeasti ja uskomattoman paljon olette jaksaneet näitä jorinoitani lukea, mahtavaa!
 Ajattelinkin sen kunniaksi tehdä tämmöisen listauksen asioista, mitkä auttaisi teitä lukijoita tuntemaan minut ehkä hieman paremmin. Ja koska en ole ollut koskaan erityisen kiintynyt tasalukuihin niin tässäpä niitä olisi 21.
Joten, täältä pesee:

1. Opiskelen Jyväskylän yliopistossa OKL:ssa luokanopettajaksi, sekä pitkänä sivuaineena psykologiaa.

2. En tiedä edelleenkään, mikä minusta tulee isona.

3. Rakastan kissoja ja oikeastaan kaikkea mikä on pörröistä ja söpöä. Ja Disneytä.

4. Vaihdan hiusväriä kuin sukkia. Tämä ei ole edes liioittelua, sillä viimeisen kolmen vuoden aikana tukkani on ollut musta, raidoitettu, tumma ombre, blondi (kahdesti), harmaa, punainen, oranssi, mahonki ja kaikki 50 shades of brown. 


5. Palaan kuitenkin aina takaisin tummaan/mustaan. Hiusväriin siis. 

6. Olen teininä käynyt läpi erilaisia vaiheita, kuten emo, gootti ja  gyaru. Asuakaan en vaihtaisi!

 7.Olen harrastanut musiikkia 9-vuotiaasta asti, ensin klassista selloa ja sen jälkeen pop/jazz-laulua.

8. En ole käynyt kampaajalla 12 vuoteen.

9. Leikkaan ja värjään tukkani siis itse.


10. Leikkasin ensimmäisen kerran tukkani 11-vuotiaana, valinnaksi päätyi tyylikkään klassinen osittain silmän päälle tuleva puoliotsatukka. Tavoittelin siis sivuotsista, mutta koska keittiön sakset eivät olleet ne kaikista terävimmät tehtävään, jouduin tyytymään kyseiseen hieman portaikkoa muistuttavaan lookiin. Äitini ilme oli vailla vertaa, kun näki minut ensimmäisen kerran uuden tukkani kanssa yleisöstä sellokonsertissa.

11. Omistan todella eriskummallisen huumorintajun ja erityisesti ironiaa tykkään viljellä, joskus muiden kyllästymiseen tai väärinkäsityksiin asti.

12.  Olen ollut sekä ylipainoinen ja alipainoinen.

13. Haaveilin pienenä unelma-ammatista laulajana. Edelleenkin haaveilen samasta alasta, mutta realiteetit ovat tainneet tulla vastaan...

14. Treenasin kotonani vuoden ajan (17-18v.) ennen kuin uskalsin hankkia ensimmäisen salikorttini, sillä minua hävetti aivan liikaa narukäteni ja lättäpyllyni. Nykyään treenaan noin 3-5 kertaa viikossa. 

15. Olen ollut kerran avoimessa suhteessa.



16. Kirjoitin äidinkielestä laudaturin.

17. ...vaikka minulla on lievä lukihäiriö. Nämäkin tekstit luen valehtelematta 5-10 kertaa läpi vain sen takia, ettei joku virhe jäisi huomaamatta. 

18. Paras dippi on ehdottomasti ranch.

19. Minulla on edelleen karkkipäivä, perjantai! Muut päivät ovat sitten herkkupäiviä.

20. Olen piirtänyt ja maalannut aivan pienestä pitäen, ja teininä lempihommiani oli tehdä parhaan ystäväni kanssa omia manga-sarjakuvia. Luulen, että ne ovat edelleen jossain tallessa, oi voi...

21. Rakastan sisustamista ja shoppailua. Ja rakastamisella oikeasti tarkoitan sitä; kerran oltuani shoppailukiellossa korkean kuukauden ajan, palkitsin itseni, milläpä muullakaan, kuin 200€ shoppailukierroksella.

Noniin, siinäpä noita. Kiitos kaikille lukijoille, jotka ovat jaksaneet tykätä ja kommentoida juttujani somessa, on ollut todella jees startti, eiköhän jatketa samaan malliin! 



You May Also Like

0 kommenttia

jätä kommenttia!